top of page
NVC Security-2164_edited_edited.jpg

Bruk lokal 

 sikkerhet

Vakthold og vektertjenester

i Egersund og Dalane

Vi er stolte av å være et lokalt sikkerhetsselskap med førstehånds kjennskap til lokale sikkerhetsutfordringer, og hvordan vi best kan beskytte våre kunder i lokalsamfunnet. Vårt team av erfarne vektere har omfattende kjennskap til lokalområdet og vil derfor ha det beste utgangspunktet til å løse oppdragene vi blir satt til å løse.

Som et lokalt selskap er vi også mer fleksible og tilpasningsdyktige til å møte de spesifikke behovene våre kunder måtte ha.

I tillegg betyr det å benytte seg av et lokalt sikkerhets-selskap at du vil ha direkte tilgang til vårt team  av sikkerhetseksperter, som er tilgjengelige for å svare på dine spørsmål og gi råd om hvordan du kan forbedre sikkerheten på din arbeidsplass.

 

Vår lokale tilstedeværelse betyr også at vi raskt kan respondere på akutte hendelser og gi deg den støtten dine ansatte trenger, når det trenger det mest.

 

Så hvis du leter etter en pålitelig og profesjonell vektertjeneste som er tett på lokalsamfunnet og som vil beskytte dine ansatte og verdier på best mulig måte, så er vi det rette valget for deg. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre vektertjenester.

Mobilt vakthold

Mobilt vakthold

Våre mobilvektere jobber hver dag med å avdekke, forhindre og håndtere uønskede hendelser som innbrudd, hærverk og ulovlig opphold på eiendom m.m. I en del tilfeller kan det av personvernhensyn være mer aktuelt med inspeksjonsrunder utført av en vekter, enn f.eks. å kamera-overvåke et område.  Dette kan typisk være ved institusjoner og skoler hvor kamera-overvåkning av mange kan oppfattes som et for inngripende tiltak. 
 
Våre mobilvektere utfører også en rekke utvendige og innvendige sikkerhets-og-tekniske inspeksjoner som å sjekke at ytterdører og porter er lukket og avlåst, at elektriske apparater er avslått og at annet utstyr og maskiner fungerer som normalt.
 
Noen av de vanligste objektene vi utfører mobilvakthold hos er: 
 • Industribygninger og andre næringslokaler
 • Anleggsområdet
 • Havneanlegg og båthavner
 • Butikker
 • Jernbanestasjoner og andre ventelokaler
Skulle du være interessert i vår mobilvakt-tjenester er det bare å ta kontakt. Vi kan i de fleste tilfeller tilpasse tidspunkt/antall  på inspeksjonsrundene etter dine ønsker.
vaktbil_i_Industriområdet.jpg
Image by Markus Spiske

Stasjonært vakthold

Med å ha våre stasjonær-vektere tilstede i din bedrift skaper du et tryggere miljø for dine ansatte og for dine kunder. Når våre stasjonær-vektere er på jobb hos deg er det sikkerhet og service som er deres viktigste oppgaver.  
Vi tilbyr en rekke ulike stasjonær-vakthold tjenester som
 • Sentervakthold
 • Butikkvakthold
 • Industri og anleggsområdet vakthold
 • Resepsjons-tjeneste
 • Særskilt vakthold (helsevesen og andre sosiale 
NVC Security-2172.jpg

Arrangement vakthold

Vi hjelper hvert år flere lokale aktører med å lage vellykkede, trygge og gode arrangement. Når vi leies inn til å utføre arrangement vakthold er det viktig for oss å ha en god dialog med arrangøren i forkant av selve arrangementet. Vi forstår at sikkerheten til gjestene og arrangementet er kritisk for å kunne avholde et vellykket arrangement. Det samme er utøvelsen av gjeldene skjenkeregler og sikkerhetsbestemmelser. Derfor er det svært viktig for oss at vi i forkant av selve arrangementet sammen med arrangøren legger en grundig og gjennomførbar plan som legger alt til rette for et vellykket arrangement.
nattklubb fest

ISPS VAKTHOLD -SITE SECURITY

Vi kan tilby godkjent isps site security tjenester. Vårt mannskap er kurset og sertifiserte i henhold til ISPS koden. 
Flere av vaktmannskapet er også kurset som PFSO(Port facility Security Officer).  
ISPS VAKTHOLD .jpg

Alarmstasjon med vekterutrykning

Alarmstasjonen tar imot og behandler signaler fra ITV(kameraovervåkning) og alle typer alarmer som brann, heis, innbrudd, ran, tekniske og andre typer signaler. Alarmstasjonen kan overvåke bedrifter, institusjoner, private hjem, det offentlige rom, mobile enheter og personer på reise hele døgnet, 365 dager i året.

Vi tilbyr alarmsasjon-oppkobling med vekterutrykning til

 • Innbrudd og brann alarmer(næring og privat)

 • S.O.S nød alarmerportable eller fastmonterte.

 • Heisalarmer

 • Ran og overfallsalarmer

Tekniske alarmer som temperatur, feilmeldinger osv.

 • Video-overvåknings system med alarmfunksjonalitet

Alarmoperatør.PNG

Kontakt oss
Vi vil gjerne komme i kontakt med deg. Sender du oss en melding, vil vi ta kontakt med deg innen kort tid. 

Fabrikkgaten 2

4372, Egersund

+47 51461190

 • Facebook
 • Instagram

Takk for din henvendelse!

bottom of page