top of page
Image by Erica Nilsson

På tide å gjøre noe med
sikkerheten?

Ring 51461190

NVC Security låseservice

din låsesmed i Egersund og Dalane

Leverandør av Låsesmedtjenester i over 30 år

Våre tjenester

Under ser du noen av tjenestene vi tilbyr

Utskifting av låser

Har du kontroll på hvor mange som har nøkler til din bedrift? Vi er behjelpelige med å skifte ut dine låser til et sikkerhetssystem, eller til en annen løsning som passer din bedrift.

Lås og beslag

Uansett hva din bedrift trenger, så kan vi levere og montere det meste innen lås og beslag til din bedrift, til konkurransedyktige priser. 

Sikkerhetsbefaring

Vi kommer gjerne på en uforpliktende sikkerhetsbefaring hos din bedrift. Sammen med deg så kan vi vurdere svakheter, styrker og forbedringer ved din bedrifts sikkerhet. 

Sikker nøkkeloppbevaring

Vi tilbyr å sikkert oppbevare masternøkkel og andre nøkler for borrettslag, sameier eller lignende. Når du abonnerer på denne tjenesten får dine beboere anledning til å tilkalle oss i tilfelle de låser seg ute. Du kan være trygg på at alle slike opp-låsinger utføres i henhold til strenge verifiseringsinstrukser. 

Akutt hjelp med lås

Alle kan være uheldige og miste en nøkkel, eller havne opp i en situasjon som krever en døråpning eller en annen form for lås-hjelp.Du kan når som helst ringe vårt døgnbemannede vakttelefon 51461190

Jeg vil gjerne ha hjelp med lås

Takk for innsendingen din!

Image by Alp Duran

Drop inn nøkkelkopiering

bottom of page