top of page
Alt i samme system tegning.PNG

Boligalarm - en smart investering i trygghet

Å investere i en kombinert boligalarm med brann og innbrudds- varsling vil gi deg viten om at hjem og familie er sikret mot brann og innbrudd, på beste mulig vis.
 
Med en boligalarm fra NVC Security vil du kunne sove trygt om natten, vel vitende om at din alarm er oppkoblet vår døgnbemannede alarmstasjon med lokal vekterutrykning.
Skulle din alarm utløses vil du bli varslet umiddelbart. Skulle vi ikke få kontakt med deg sendes en av våre lokale vektere ut. 

Med den nyeste teknologien og funksjonaliteten vi tilbyr deg vil du ha full kontroll over hjemmet ditt fra smarttelefonen din, uansett hvor du er i verden. 
Beskytt hjemmet ditt og invester i en kombinert boligalarm i dag, for ett tryggere og sikrere liv.
Les gjerne mer om de ulike produktene vi kan tilby lenger ned på siden.

ElotecAjax_NVCSecurity_320x250.jpg
3_nvc_klister-removebg-preview_edited.png

Brannsikring

Sentral og betjening

Systemets sentral  m/4G, wifi og ethernet

Sentralenheten overvåker og styrer alle enheter, analyserer trusler, filtrerer falske alarmer og varsler ved virkelige farer. Sabotasjebeskyttelse gjør sentralenheten og tilhørende produkter uangripelig. Robust trådløs kommunikasjon med jammingsdeteksjon, automatisk kanalbytte, kryptering og autentikasjon.

Kan leveres i 12V variant til f.eks. båt/campingbil og hytter uten strøm.

Godkjent til grad 2 etter EN50131 • Oppfyller krav til røykvarsleranlegg iht. TEK17 og NS3960

Kommer i sort og hvit utførelse.

Betjeningspanel      Kommer med og uten RFID leser
betjeningspanel-med-RFID.jpg

Dette betjeningspanelet lar deg betjene alarmens sikkerhetsfunksjoner med personlig pinkode, nøkkelbrikke eller kort. Når du bestiller betjeningspanel av oss kan du velge mellom panel med eller uten RFID leser. Ved å bestille panelet med integrert RDID leder kan brukere aktivere og deaktivere systemet med bare brikke eller med brikke og kode.

Kommer i sort og hvit utførelse.

Assistanseknapp                                  Når du trenger ekstra trygghet hjemme
WK_863§front§print.png

Denne trådløse funksjonsknappen lar deg sende assistanse alarm til vår alarmstasjon, og eller til utvalgte appbrukere. Knappen kommer med to knapper slik at du bevisst må trykke på begge knappene samtidig for å utløste alarmen. Knappen kan programmeres til å utløses ved å trykke, holde inne eller dobbelt-trykke for å utløses. 

I ajax appen kan du også navngi dine forskjellige knapper med navn. F.eks.: "Nød Olaug soverom" eller lignende. Du kan også bestemme hvilke brukere av systemet som skal motta oppringning og sms varsel ved en slik utløst alarm. 

Kommer i sort og hvit utførelse.

Kostnadsfri app                 Betjening av alle funksjoner og instillinger
panikk2.jpg

Med den medfølgende appen får du full kontroll over ditt elotec ajax system. Noen av de viktigste funksjonene du kan styre i appen er:

 

-Aktivere og deaktivere innbruddsalarmen.

-Aktivere automatisk alarm aktivering og deaktivering til faste tider på faste dager.

-Invitere flere brukere av appen og tildele ulike rettigheter etter hver enkeltes behov.

-Se full logg over alarmens aktivitet og batteristatus.

-Få påminnelse om å aktivere alarmen når du forlater boligen.

-Enkelt legge til flere sensorer og komponenter bare ved å skanne enheters QR kode. 

Lekker fjernkontroll          For enda enklere betjening
WK-861.png

Hvis du foretrekker superenkel aktivering og deaktivering av alarmen, er våre lekre fjernkontroller løsningen for deg. Denne fjernkontrollen henger du rett og slett på nøkkelknippet ditt. 

Rekkevidden er så bra at du faktisk kan betjene alarmen fra bilen i gårdsrommet. OBS! Viktig at du ikke lar dine fjernkontroller ligge lett tilgjengelig i boligen når du er borte, da en innbruddstyv med litt hjerneceller kan bruke den til å slå av alarmen. 

Kommer i sort og hvit utførelse.

Universal funksjonsknapp        For assistanse, brann, panikk og utlufting av røyk
WK_862_green_light.png

Dette er vår universale funksjonsknapp. Denne kan du bruke til:

-Utløse nød, assistanse, ran og panikk-alarmer.

-Aktivere "ut-luftingsmodus" på brannalarmen. Hvis du for eksempel svir maten og er redd for at brannalarmen skal utløses, trykker du på knappen som da gir deg 10 minutter til å lufte ut stekeosen, før alarmen igjen detekterer røyk. 

Kommer i sort og hvit utførelse.

Brannsikkerhet

Brannvarsler                           Røyk og varme detekskjon
fire_smoke.png

Dette er brannvarsleren som tar seg godt ut i taket. Den oppdager både røyk og varme, og alle varslerne gir lyd når én oppdager brann. Systemet oppfyller krav i TEK17.

Kommer i sort og hvit utførelse. 

Brannvarsler m/CO                Oppdager røyk, varme og karbonmonoksid(CO)
fire_smoke.png

Dette er brannvarsleren som tar seg godt ut i taket. Den oppdager både røyk og varme, og alle varslerne gir lyd når én oppdager brann.

Denne varsleren kommer også med sensor for CO (kullos / karbonmonoksid). Dette gir raskest mulig varsel ved ulmebrann, og anbefales på alle soverom.

Forsøk har vist at røykvarslere med CO-sensor varsler brann på halve tiden av vanlige optiske røykvarslere.

Systemet oppfyller krav i TEK17.

Kommer i sort og hvit utførelse.

EloTemp temperatursensor   Til sikringsskap
EloTemp.250x250.png

Små trådløse temperatursensorer som installeres i ditt sikringsskap. Sensorene overvåker 24 timer i døgnet og varsler deg umiddelbart om temperaturen overstiger en gitt kritisk grense.

 Du får varsel i Elotec Ajax-app før et branntilløp, slik at du kan ringe elektrikeren fremfor brannvesenet. 

Sensoren gir tidlig varsel via app eller SMS ved unormal temperatur, slik at overvåket område kan inspiseres av autorisert personell. EloTemp er utviklet i samarbeid med forsikringsselskap, på grunn av at brann i el-anlegg er en av de største årsakene til branner i Norge.

• Inntil 1200 meter rekkevidde • Inntil 10 års batterilevetid under optimale forhold

Elotec Extube          Slukker og varsler
Slukkeslange.PNG
Slukkeslange måler.PNG

Elotec Extube er en automatisk slukkeinnretning for mindre lukkede rom. Knytning til Elotec Ajax systemet gir deg rask varsling ved branntilløp. Røret inneholder FM200 gass under trykk som øker til 15 bar ved 100 °C og til slutt sprekker ved 120 °C. Gass slippes ut der temperaturen er høyest og slukker brannen som kan ha vært årsaken til temperaturendringen. Røret er derfor god egnet til installasjon i bl.a. sikringsskap og motorrom

• Elotec Ajax-kompatibel med app-notifikasjon ved slukking. • Trenger ikke elektrisk tilkobling da den er varmeaktivert. • Enkel installasjon og vedlikehold. • Miljøvennlig og harmløs for mennesker. • Kan bla. brukes til båt, skip, biler, sikringsskap og servere. • FM200 gassen er ikke giftig. • Slukker A, B, C og E branner. • Kan installeres der det er liten plass

Innbrudd og sikkerhet

Bevegelsesdetektor     
WP-861.png

Smarte bevegelsesdetektorer ser alle bevegelser, samtidig som de overser kjæledyr og trekk fra vinduer og varmepumper. Enheten kan også leveres med innebygd glassbruddsdetektor.

Glassbruddsdetektor                            Utløses ved lyden av knust glass
WG-861.png

Verdens minste! Detektoren hører lyden av knust glass og starter alarmen. Beskytter alle vindu. Enheten oppdager knust glass opptil 9 meter unna.

Enkel gardindetektor                            
WP-865-G.png

Gardindetektoren har to sensorer som lager en smal vegg eller “gardin” på opptil 15 meter, i motsetning til en vanlig PIR som har et bredt og stort deteksjonsfelt. Denne gjør det umulig å komme gjennom et vindu eller åpning uten å bli oppdaget, samtidig som den gjør det mulig å benytte rommet i armert tilstand. Derfor er den godt egnet for utstillingslokaler, museer og andre steder hvor diskret sikring kreves. Detektoren er beskyttet mot maskering og kan monteres for å overse husdyr.

Innendørs sirene 105db
WS-862.png

Denne designperlen er liten, men kraftig innendørs sirene med justerbar varighet på alarm, og lydnivå fra 81 til 105 dB. Indikasjon på status og gjenværende batteri gir full kontroll. Signalstyrke kan testes eksternt. Sirenen har utgang for tilkobling av ekstern LED.

Bevegelsesdetektor          Med innebygd glassbrudd-sensor
WP-861.png

Smarte bevegelsesdetektorer ser alle bevegelser, samtidig som de overser kjæledyr og trekk fra vinduer og varmepumper.

Denne sensoren har også innebygd glassbrudd-sensorn noe som betyr at alarmen utløses med en gang noen knuser et vindu inn til din bolig.

Dobbel gardindetektor
Kan brukes inne og ute        
wp-868.png

Gardindetektoren kommer med 4 sensorer som lager en smal vegg eller “gardin” på opptil 15 meter til hver side, i motsetning til en vanlig PIR som har et bredt og stort deteksjonsfelt. Denne gjør det umulig å komme gjennom en portåpning, et vindu eller annen åpning uten å bli oppdaget, samtidig som den gjør det mulig å benytte området/rommet i armert tilstand. Derfor er den godt egnet for utstillingslokaler, museer, lagerbygg og andre steder hvor diskré sikring kreves. Detektoren er beskyttet mot maskering og kan monteres for å overse kjæledyr

Utendørs bevegelsesdetektor
WP-864-U.png

Med utvendig bevegelsesdetektor kan du oppdage om uvedkommende nærmer seg huset. Dobbel sensor gjør at føleren kan ignorere dyr på inntil 80 cm, og lar seg ikke påvirke av insekter og som setter seg på enheten.

Sirene med blits 113db
kan brukes ute og inne
WS-861.png

Lyd og lys varsler hele nabolaget dersom noen bryter seg inn. Denne hører naboen! Kan programmeres til å kun varsle med blinkende blits. Denne sirenen har en IP54 kapslingsgrad, som gjør at den kan brukes utendørs i temperaturer mellom -20°С og +50°С. Lydtrykket kan justeres mellom 85 og 113 dB. Alarmsirenen har innebygd LED for visuell varsling. Indikasjon på status og gjenværende batteri gir bruker full kontroll. Signalstyrke kan testes eksternt.

Andre nyttige enheter

Smartplugg
Kan settes opp med egne scenarioer i appen
ST-862.png

Verdens minste strømstyringsstøpsel lar deg kontrollere lys og varme. Kast et raskt blikk på det fargede lyset på enheten for å se strømforbruk, eller få full oversikt i appen.

Denne kan være fast påkoblet støpselet på f.eks din kaffetrakter eller panelovn. Enheten vil da automatisk koble seg opp mot Elotec Ajax-systemet hver gang du bruker den og du kan slå den av med mobilen om ønskelig. På appen får du informasjon om strømforbruk til enhver tid. Dette kan også sees på fargen på støpselets LED-ring. Når du aktiverer alarmen vil elektriske apparater slås av for å hindre unødvendig strømforbruk.

Vannalarm                                Bli varslet ved vannlekasjer
Vannalarm_logo_fade_2b3335.jpg

Denne lille enheten på bare 5,6 cm plasserer du enkelt på steder som er utsatt for lekkasjer, og får da beskjed med en gang det oppdages vann. Tidlig deteksjon med alarm avbrytes dersom området tørker opp.

Repeater                              Gir ekstra rekkevidde ved behov
repeater.png

Repeater til Elotec Ajax-systemet fungerer som en utvidelse av sentralenheten og gir inntil dobbel rekkevidde til enheter, samtidig som den bevarer sikkerheten i systemet. Med anti-jamming og sabotasjesikring kan du være trygg på at enheten er uangripelig og det vil være umulig å sabotere repeateren uten at bruker blir varslet. Repeater legges enkelt til som en vanlig enhet og du velger selv hvilke enheter som skal kommunisere med den via mobilappen til Elotec Ajax.

Relémodul          automatisk styring av smarthus
ST-861.png

Denne relémodulen er fleksibel og gir uante muligheter for Elotec Ajax. Styring av garasjeporter, elektriske sluttstykker i dørlås, solskjerming, vannstopp, varmepumpe og lignende. I appen kan man trigge enheten på/av eller få enheten til å trigge når alarm aktiveres/deaktiveres samt ved aktivering av nattmodus (skallsikring). En annen mulighet er å bruke den til å restarte f.eks ustabile modem/routere eller annet utstyr. Relé kan styres til å sende pulser som enten samsvarer med f.eks KNX eller garasjeport, og har valg om NO eller NC.

Strømstyringsenhet  
ST-861.png

Strømstyringsenheten skrur av og på tilkoblede enheter og måler strømforbruk via app eller nettleser. Enheten bruker ekstern antenne for bedre mottak.

 Enheten monteres i stikkontakt, og kan styre elektrisk utstyr på inntil 3 kW.

Ingen kryptiske uoversiktlige avtaler
Vi opererer med ærlige priser. Etter utført befaring mottar du et tilbud som viser engangskostnaden for selve alarmutstyret og monteringen. Den månedlige prisen for å koble alarmen opp til oss kommer tydelig adskilt fra engangskostnaden.
 
  • Svært konkurransedyktige priser
  • Ingen lokkepriser
  • Den eneste månedlig kostnaden er for selve overføringen til oss.
  • Mulighet for avbetaling av alarmutstyret(klarna) uten påvirkning av alarmabonnement. 
  • Ingen endring i abonnement om du ønsker å utvide alarmen
  • Boligalarmen beholder du selv, og fungerer etter en eventuell oppsigelse.
  • Oppsigelsestid er kun ut innbetalt periode (tjenester fra tredjepart som kjøpes gjennom oss kan kreve utvidet oppsigelsestid).
Image by Siavash Ghanbari
Lavere månedlige utgifter
Ved å velge oss som din alarmleverandør får du en rimeligere månedspris samtidig som du etter få år har spart inn engangskostnaden på alarmutstyret.
Vi forstår at boligalarmen er en viktig investering og leverer derfor bare nøye utvalgte alarmsystem som vi av erfaring vet at virker lenge etter alle garantier er utløpt. 
Beregn Savings
Jeg vil gjerne bli kontaktet  angående boligalarm

Takk for innsendingen din!

bottom of page