top of page
-Sikre bedriftens verdier 
-Monter kameraovervåkning
Image by Boris Stefanik

Sikre bedriften med
kameraovervåkning

3_nvc_klister-removebg-preview.png

Kontakt oss for å avtale en 

uforpliktende befaring

"Keep an eye on your business, even when you're not there - with our CCTV solutions."

As a business owner, you know the importance of protecting your assets, employees, and customers. That's why we offer advanced CCTV solutions that can help you keep an eye on your property 24/7. Our CCTV systems provide high-quality video footage that can be viewed remotely, so you can monitor your business from anywhere, at any time. With features like motion detection and night vision, you can be sure that your business is always under surveillance, even when you're not there. Our CCTV systems are designed to be easy to use and can be customized to meet the unique needs of your business. Whether you need a basic system or a more advanced one with multiple cameras and monitoring capabilities, we have a solution that will work for you. Don't wait until it's too late - contact us today to learn more about our CCTV solutions and how we can help you keep your business safe and secure.

"Different solutions for different needs"

NVR-Opptaksløsninger - "Tradisjonell overvåkning"

NVR, som står for Network Video Recorder, er en digital videorecorder som brukes til å registrere og lagre videosignaler fra overvåkingskameraer. NVR-opptaksløsninger er populære i dagens sikkerhetssystemer, da de gir en fleksibel og skalerbar måte å lagre og administrere overvåkingsvideoer på. En av de største fordelene med NVR-opptaksløsninger er at de ikke krever en egen datamaskin for å fungere. De fleste NVR-systemer har sin egen innebygde programvare som lar brukere se og administrere overvåkingsvideoer direkte fra NVR-enheten eller via en mobilapplikasjon. Dette gjør det enkelt for brukerne å overvåke og administrere sikkerhetssystemet sitt på en enkel og intuitiv måte. En annen fordel med NVR-opptaksløsninger er at de kan integreres med forskjellige typer overvåkingskameraer, inkludert analoge, digitale og IP-baserte kameraer. Dette gir brukerne fleksibilitet til å velge de beste kameraene for deres spesifikke behov og budsjett. NVR-systemer har også muligheten til å lagre opptakene på forskjellige steder, inkludert i skyen eller på en ekstern harddisk, som gir ekstra sikkerhet i tilfelle uforutsette hendelser, for eksempel brann eller tyveri. Til slutt kan NVR-opptaksløsninger også gi avanserte funksjoner som bevegelsesdeteksjon, intelligent videoanalyse og automatiske varsler. Disse funksjonene gjør det mulig for brukerne å sette opp tilpassede alarmer og varsler basert på spesifikke hendelser eller mønstre som blir oppdaget av systemet. Sammenfattet gir NVR-opptaksløsninger en enkel, fleksibel og skalerbar måte å lagre og administrere overvåkingsvideoer på, og kan gi avanserte funksjoner som forbedrer sikkerheten og beskyttelsen av både privat og kommersiell eiendom. Denne løsningen passer best for små og mellomstore bedrifter, da det er en rekke begrensninger nå systemet skal håndtere data/video fra mange kamera med høy oppløsning.

Dome IP-kamera_edited.png
Nx Witness VMS - for deg som ønsker mer ut av ditt system

Et VMS-kamerasystem (Video Management System) er en programvareplattform som gjør det mulig å administrere og overvåke enda flere kameraer samtidig fra et enkelt brukergrensesnitt. Dette gjør det enkelt å overvåke forskjellige områder samtidig og å administrere og lagre videodata på en strukturert, hurtigere og sikker måte. VMS-kamerasystemer kan integreres med forskjellige typer kameraer, inkludert analoge, digitale og IP-baserte kameraer. Dette gir deg fleksibiliteten til å velge de beste kameraene for ditt behov og budsjett. Med VMS kan du også se live- eller opptaksbilder fra kameraene dine på en smarttelefon, nettbrett eller datamaskin. En av de største fordelene med et VMS-kamerasystem er at de gir deg muligheten til å overvåke og administrere videodataen på en organisert og mer effektiv måte. VMS-plattformen gir deg muligheten til å filtrere, søke og sortere gjennom videodataen din basert på dato, tidspunkt, kamera, sted og mer. Dette gjør det enkelt å finne og hente ut viktige videoklipp når du trenger dem. VMS-kamerasystemer har også avanserte funksjoner som bevegelsesdeteksjon, bedre varslingsfunksjoner og intelligent videoanalyse. Med disse funksjonene kan du få varsler når noe uvanlig skjer, og du kan til og med sette opp alarmer basert på bestemte hendelser eller mønstre. Dette gjør det mulig å holde deg oppdatert på hva som skjer på eiendommen din til enhver tid, og reagere raskt på eventuelle trusler og hendelser. Til slutt, med et VMS-kamerasystem går det betraktelig raskere og sikre/hente ut store mengder video-materiale enn med et mer tradisjonelt NVR-system. Så her er det mye å spare i form av arbeid hvis din bedrift regelmessig må søke gjennom og sikre store mengder video. Med avanserte funksjoner og tilpasningsdyktighet, kan VMS-kamerasystemer gi deg en løsning som gir deg total kontroll over din bedrifts sikkerhet og vil gi deg en uovertruffen følelse av trygghet og sikkerhet på arbeidsplassen.

VCA Teknologi - for de med større krav til overvåkning

VCA (Video Content Analysis) er en teknologi som brukes til å analysere og gjenkjenne ulike typer bevegelser og hendelser i en videostrøm. VCA-teknologien gjør det mulig å automatisere overvåkingsprosessen, ved å identifisere og varsle om uønskede hendelser som innbrudd, tyveri, vandalisme eller uautorisert adgang på ett bestemt området. VCA-kamera løsninger kan integreres med forskjellige typer kameraer, inkludert IP-baserte kameraer og analoge kameraer. VCA-teknologien bruker avanserte algoritmer og maskinlæringsmodeller for å gjenkjenne mønstre og objekter i videostrømmen. Dette gjør det mulig å oppdage og varsle om potensielle sikkerhetstrusler, selv i komplekse miljøer med mange bevegelige objekter. VCA-kamera løsninger har flere fordeler. For det første reduserer de behovet for manuell overvåkning og gir økt effektivitet i sikkerhetsprosessen. For det andre gir VCA-kamera løsninger økt nøyaktighet i deteksjon av uønskede hendelser, og kan redusere antall falske alarmer som ofte forårsakes av miljøforhold eller naturlige bevegelser. VCA-kamera løsninger har også avanserte funksjoner som ansiktsdeteksjon og gjenkjenning, kjøretøydeteksjon og lisensplategjenkjenning. Disse funksjonene gir ekstra sikkerhet og overvåking i spesifikke miljøer som parkeringsplasser, veier, kjøpesentre og flyplasser. VCA-kamera løsninger gir deg en av de mest avanserte og beste måtene å beskytte en eiendom og verdier med kameraovervåkning. Med en VCA-kamera løsning kan du overvåke og analysere videodataen din på en mer effektiv måte, og du kan reagere raskere på potensielle sikkerhetstrusler mot dine verdier. En VCA kameraløsning passer best for de med høye krav til overvåkning av eiendommer og verdier.

VCA.PNG
VCA 2.PNG

§ §  Kameraovervåkning gir bedre forutsetning for straffeforfølgelse 

Alle som har vært utsatt for en kriminell handling forstår viktigheten av sterke, fellende bevis.

Det er beklageligvis alt for ofte at saker blir "henlagt på grunn av bevisets stilling"

 Når en kriminell handling finner sted og det "fanges" på film,   øker sannsynligheten for å oppklare og straffeforfølge de skyldige.  § §

Kontakt oss
Vi vil gjerne komme i kontakt med deg. Sender du oss en melding, vil vi ta kontakt med deg innen kort tid. 

Fabrikkgaten 2

4372, Egersund

+47 51461190

  • Facebook
  • Instagram

Takk for din henvendelse!

bottom of page