top of page
Alarmstasjon og alarmutrykning
Når du kobler deg opp til vår alarm og utrykningstjeneste er dine verdier sikret døgnet rundt, hele året.
Inkludert alarmutrykning
 
-Når du som privatkunde abonnerer på vår alarmutrykning tjeneste rykker vi ut på dine alarmer til en fast, lav månedlig pris.
Som privatkunde belastes du ikke ekstra for utrykningene.
Dette betyr at du ikke trenger å engste deg for ekstra kostnader om alarmen skulle utløses.
NVC Security-2240-Edit-JPG stor-2.jpg
Alarmstasjon 
 
Døgnet rundt sørger vår døgnbemannede alarmstasjon for at alle våre alarmkunder er ivaretatt.
Vår FG-Godkjente alarmstasjon overvåker, mottar og behandler alle typer alarm-signaler fra de fleste typer alarmesystem hele døgnet, året rundt.
 
Alarmstasjonen overvåker og håndterer
alarmer som:
 
  • Brannalarmer
  • Innbruddsalarmer.
  • Vann og gass lekkasjer.
  • Overfalls-alarmer.
  • Helsesalarmer. 
  • Heisalarmer. 
Alarmoperatør.PNG
Hva som skjer når alarmen din utløses
1. Alarmen din utløses
 
En av innbrudd eller brann sensorene dine utløses når du er på jobb og huset er tomt. Alarmstasjonen vår mottar få sekunder etter alarmsignalene fra alarmen din. Disse alarmsignalene forteller operatørene på alarmstasjon om det er innbrudd eller brannalarmen som har blitt utløst og i hvilket rom signalene kommer fra.
Alarmstasjonen kan også tolke sannsynligheten for om en utløstalarm er reel eller ikke og de kan derfor i visse tilfeller 
 
2. Alarmstasjonen ringer deg
 
Etter at alarmstasjonen har mottatt alarmsignalene ringer de deg for å finne ut om du er tilstede i boligen eller ikke.
Siden du ikke er hjemme sendes vår lokale alarmutryknings vekter ut til din adresse. Dersom du ikke svarer når alarmstasjonen ringer sendes også vekter ut.
 
Om du har fått montert kamera sensorer og alarmstasjonen ser et pågående innbrudd eller brann kontaktes politi eller brannvesen umiddelbart.
3. Vekteren ankommer din bolig 
 
Når vekter ankommer din bolig blir det utført en fullstendig sjekk av din bolig. Vekter forlater ikke boligen før årsaken til utløst alarm kan bekreftes eller avkreftes. Skulle uhellet først være ute, sørger vekter for at nødvendig nødetater kontaktes, og eventuelle sikringstiltak ordnes. Vi har en egen låsesmed avdeling som kan hjelpe med sikring av knuste vinduer, ødelagte dører e.l.
Vi er ikke like store, men leverer minst like bra!
Minst like gode løsninger
Selv om vi er en lokal sikkerhetleverandør, betyr ikke det at vi tilbyr færre eller dårligere løsninger.
Det er tvert i mot det at vi ikke er et stort nasjonal leverandør som er vår største styrke.
Som en lokal alarm og sikkerhetsleverandør kjenner vi området vi jobber i, individene som lever her og utfordringene som er tilstede. Vi er ikke lenger en en telefonsamtale unna. 
Alle godkjenninger
Vi er godkjente i henhold til "lov om vaktvirksomhet" noe som betyr at vi deriblant har lov til å utføre vekter-tjenester som alarm-utrykninger til private boliger og næringsbygg. Denne godkjenningen utgis av politiet i hvery enkelt politidistrikt. 
 
 
Hvorfor "lov om vaktvirksomhet" er så viktig
Denne godkjenningen er svært viktig da den kvalitetsikrer at alarmselskapet og dens ansatte har rett utdanning og klarering til å kunne utføre sine arbeidsoppgaver. Denne godkjenninger forutsetter også at alle ansatte innehar en uttømmende plettfri vandel. Du kan lese mer om godkjenningen her
Egersund, fjord and harbour, south Norwa
NVC Security-2206-Edit.jpg
bottom of page