top of page
Rulletrapper trapper~~POS=HEADCOMP
AdobeStock_324634966.jpeg

Vi sikrer bedriften,
så kan du fokusere på jobben

Innbrudd og brannsikring av næringsbygg 

3_nvc_klister-removebg-preview.png

Vi kommer gjerne på en sikkerhetsbefaring hos din bedrift

Bestill alarm av oss og få full sikring mot brann og innbrudd 

Holder din bedrift til i dalane eller omegn kan du med fordel bruke NVC Security som din alarmleverandør. 
 
Vi leverer en tilpasset alarmløsning til din bedrift
Vi forstår at sikkerhetsbehovet til bedrifter er ulike. Vi tilpasser derfor alarmløsningen etter bedriftens ønsker og krav, sammen med våre anbefalinger. Noen bedrifter ønsker en enkel og sikker trådløs alarmløsning,  mens andre har større krav med kombinert alarm, adgangskontroll og kamera. Uansett hva din bedrift trenger så kan vi hjelpe!

Lokale vektere og alarm teknikere
Ved å bruke oss som sikkerhetspartner får din bedrift hurtig hjelp, når du trenger det.  Denne fordelen kan vi gi deg da alle våre vektere og alarmteknikere har lokal tilhørighet. Dette gir din bedrift klasseledende hurtig respons på utløste alarmer og bestilte serviceoppdrag. 

Hurtig verifisering av utløste alarmer
Når alarmen din utløses mottar vår døgnbemannede alarmstasjon umiddelbart informasjon om hvor og hva slags type alarm som ble utløst hos din bedrift.  Deretter iverksettes alle nødvendige tiltak for å sikre din bedrift.

Fleksible løsninger
Hos oss bestemmer din bedrift selv hvordan vi skal reagere ved utløste alarmer. Vanligvis så ønsker våre bedriftskunder at vi skal varsle bedriftens kontaktpersoner i ordinær arbeidstid, og sende vektere direkte utenom arbeidstiden, men dette er helt opp til din bedrift. 

Direkte varsling til politi eller brannvesen
Når bedriften får montert en alarm med kamerasensorer, varsler alarmstasjonen nød-etatene direkte om brann eller innbrudd kan verifiseres.
Tastatur.PNG
betjeningspanel-med-RFID.jpg
Gunstige priser
Hos får du alltid produkter og tjenester til konkurransedyktige priser og betingelser.
Kontakt oss for en hyggelig prat om sikkerhet
Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en uforpliktende sikkerhetsbefaring hos din bedrift.
Ring 51461190 eller send en e-post til salg@nvc.no
Industrial Building

Vil du vite litt mer?

Under kan du studere de ulike sikkerhetsproduktene vi kan sikre din bedrift med.

Sentral og betjening

Systemets sentral  m/4G, wifi og ethernet

Sentralenheten overvåker og styrer alle enheter, analyserer trusler, filtrerer falske alarmer og varsler ved virkelige farer. Sabotasjebeskyttelse gjør sentralenheten og tilhørende produkter uangripelig. Robust trådløs kommunikasjon med jammingsdeteksjon, automatisk kanalbytte, kryptering og autentikasjon.

Kan leveres i 12V variant til f.eks. båt/campingbil og hytter uten strøm.

Godkjent til grad 2 etter EN50131 • Oppfyller krav til røykvarsleranlegg iht. TEK17 og NS3960

Kommer i sort og hvit utførelse.

Betjeningspanel      Kommer med og uten RFID leser
betjeningspanel-med-RFID.jpg

Dette betjeningspanelet lar deg betjene alarmens sikkerhetsfunksjoner med personlig pinkode, nøkkelbrikke eller kort. Når du bestiller betjeningspanel av oss kan du velge mellom panel med eller uten RFID leser. Ved å bestille panelet med integrert RDID leder kan brukere aktivere og deaktivere systemet med bare brikke eller med brikke og kode.

Kommer i sort og hvit utførelse.

Assistanse/Ransknapp                                  Når du trenger ekstra trygghet
WK_863§front§print.png

Denne trådløse funksjonsknappen lar deg sende assistanse alarm til vår alarmstasjon, og eller til utvalgte appbrukere. Knappen kommer med to knapper slik at du bevisst må trykke på begge knappene samtidig for å utløste alarmen. Knappen kan programmeres til å utløses ved å trykke, holde inne eller dobbelt-trykke for å utløses. 

I ajax appen kan du også navngi dine forskjellige knapper med navn. F.eks.: "Nød Olaug soverom" eller lignende. Du kan også bestemme hvilke brukere av systemet som skal motta oppringning og sms varsel ved en slik utløst alarm. 

Kommer i sort og hvit utførelse.

Kostnadsfri app                 Betjening av alle funksjoner og instillinger
panikk2.jpg

Med den medfølgende appen får du full kontroll over ditt elotec ajax system. Noen av de viktigste funksjonene du kan styre i appen er:

 

-Aktivere og deaktivere innbruddsalarmen.

-Aktivere automatisk alarm aktivering og deaktivering til faste tider på faste dager.

-Invitere opp til 500 brukere av appen og tildele ulike rettigheter etter hver enkeltes behov.

-Se full logg over alarmens aktivitet og batteristatus.

-Få påminnelse om å aktivere alarmen når du forlater boligen.

-Enkelt legge til flere sensorer og komponenter bare ved å skanne enheters QR kode. 

Lekker fjernkontroll          For enda enklere betjening
WK-861.png

Hvis du foretrekker superenkel aktivering og deaktivering av alarmen, er våre lekre fjernkontroller løsningen for deg. Denne fjernkontrollen henger du rett og slett på nøkkelknippet ditt. 

Rekkevidden er så bra at du faktisk kan betjene alarmen fra bilen i gårdsrommet. OBS! Viktig at du ikke lar dine fjernkontroller ligge lett tilgjengelig i boligen når du er borte, da en innbruddstyv med litt hjerneceller kan bruke den til å slå av alarmen. 

Kommer i sort og hvit utførelse.

Universal funksjonsknapp        For assistanse, brann, panikk og utlufting av røyk
WK_862_green_light.png

Dette er vår universale funksjonsknapp. Denne kan du bruke til:

-Utløse nød, assistanse, ran og panikk-alarmer.

-Aktivere "ut-luftingsmodus" på brannalarmen. Hvis du for eksempel svir maten og er redd for at brannalarmen skal utløses, trykker du på knappen som da gir deg 10 minutter til å lufte ut stekeosen, før alarmen igjen detekterer røyk. 

Kommer i sort og hvit utførelse.

Innbrudd og sikkerhet

Bevegelsesdetektor     
WP-861.png

Smarte bevegelsesdetektorer ser alle bevegelser, samtidig som de overser kjæledyr og trekk fra vinduer og varmepumper. Enheten kan også leveres med innebygd glassbruddsdetektor.

Glassbruddsdetektor                            Utløses ved lyden av knust glass
WG-861.png

Verdens minste! Detektoren hører lyden av knust glass og starter alarmen. Beskytter alle vindu. Enheten oppdager knust glass opptil 9 meter unna.

Enkel gardindetektor                            
WP-865-G.png

Gardindetektoren har to sensorer som lager en smal vegg eller “gardin” på opptil 15 meter, i motsetning til en vanlig PIR som har et bredt og stort deteksjonsfelt. Denne gjør det umulig å komme gjennom et vindu eller åpning uten å bli oppdaget, samtidig som den gjør det mulig å benytte rommet i armert tilstand. Derfor er den godt egnet for utstillingslokaler, museer og andre steder hvor diskret sikring kreves. Detektoren er beskyttet mot maskering og kan monteres for å overse husdyr.

Innendørs sirene
WS-862.png

Denne designperlen er liten, men kraftig innendørs sirene med justerbar varighet på alarm, og lydnivå fra 81 til 105 dB. Indikasjon på status og gjenværende batteri gir full kontroll. Signalstyrke kan testes eksternt. Sirenen har utgang for tilkobling av ekstern LED.

Bevegelsesdetektor          Med innebygd glassbrudd-sensor
WP-861.png

Smarte bevegelsesdetektorer ser alle bevegelser, samtidig som de overser kjæledyr og trekk fra vinduer og varmepumper.

Denne sensoren har også innebygd glassbrudd-sensorn noe som betyr at alarmen utløses med en gang noen knuser et vindu inn til din bolig.

Dobbel gardindetektor
Kan brukes inne og ute        
wp-868.png

Gardindetektoren kommer med 4 sensorer som lager en smal vegg eller “gardin” på opptil 15 meter til hver side, i motsetning til en vanlig PIR som har et bredt og stort deteksjonsfelt. Denne gjør det umulig å komme gjennom en portåpning, et vindu eller annen åpning uten å bli oppdaget, samtidig som den gjør det mulig å benytte området/rommet i armert tilstand. Derfor er den godt egnet for utstillingslokaler, museer, lagerbygg og andre steder hvor diskré sikring kreves. Detektoren er beskyttet mot maskering og kan monteres for å overse kjæledyr

Utendørs bevegelsesdetektor
WP-864-U.png

Med utvendig bevegelsesdetektor kan du oppdage om uvedkommende nærmer seg huset. Dobbel sensor gjør at føleren kan ignorere dyr på inntil 80 cm, og lar seg ikke påvirke av insekter og som setter seg på enheten.

Utendørs bevegelsesdetektor   kan brukes ute og inne
WS-861.png

Lyd og lys varsler hele nabolaget dersom noen bryter seg inn. Denne hører naboen! Kan programmeres til å kun varsle med blinkende blits. Denne sirenen har en IP54 kapslingsgrad, som gjør at den kan brukes utendørs i temperaturer mellom -20°С og +50°С. Lydtrykket kan justeres mellom 85 og 113 dB. Alarmsirenen har innebygd LED for visuell varsling. Indikasjon på status og gjenværende batteri gir bruker full kontroll. Signalstyrke kan testes eksternt.

Brannsikkerhet

Brannvarsler                           Røyk og varme detekskjon
fire_smoke.png

Dette er brannvarsleren som tar seg godt ut i taket. Den oppdager både røyk og varme, og alle varslerne gir lyd når én oppdager brann. Systemet oppfyller krav i TEK17.

Kommer i sort og hvit utførelse. 

Brannvarsler m/CO                Oppdager røyk, varme og karbonmonoksid(CO)
fire_smoke.png

Dette er brannvarsleren som tar seg godt ut i taket. Den oppdager både røyk og varme, og alle varslerne gir lyd når én oppdager brann.

Denne varsleren kommer også med sensor for CO (kullos / karbonmonoksid). Dette gir raskest mulig varsel ved ulmebrann, og anbefales på alle soverom.

Forsøk har vist at røykvarslere med CO-sensor varsler brann på halve tiden av vanlige optiske røykvarslere.

Systemet oppfyller krav i TEK17.

Kommer i sort og hvit utførelse.

EloTemp temperatursensor   Til sikringsskap
EloTemp.250x250.png

Små trådløse temperatursensorer som installeres i ditt sikringsskap. Sensorene overvåker 24 timer i døgnet og varsler deg umiddelbart om temperaturen overstiger en gitt kritisk grense.

 Du får varsel i Elotec Ajax-app før et branntilløp, slik at du kan ringe elektrikeren fremfor brannvesenet. 

Sensoren gir tidlig varsel via app eller SMS ved unormal temperatur, slik at overvåket område kan inspiseres av autorisert personell. EloTemp er utviklet i samarbeid med forsikringsselskap, på grunn av at brann i el-anlegg er en av de største årsakene til branner i Norge.

• Inntil 1200 meter rekkevidde • Inntil 10 års batterilevetid under optimale forhold

Elotec Extube          Slukker og varsler
Slukkeslange.PNG
Slukkeslange måler.PNG

Elotec Extube er en automatisk slukkeinnretning for mindre lukkede rom. Knytning til Elotec Ajax systemet gir deg rask varsling ved branntilløp. Røret inneholder FM200 gass under trykk som øker til 15 bar ved 100 °C og til slutt sprekker ved 120 °C. Gass slippes ut der temperaturen er høyest og slukker brannen som kan ha vært årsaken til temperaturendringen. Røret er derfor god egnet til installasjon i bl.a. sikringsskap og motorrom

• Elotec Ajax-kompatibel med app-notifikasjon ved slukking. • Trenger ikke elektrisk tilkobling da den er varmeaktivert. • Enkel installasjon og vedlikehold. • Miljøvennlig og harmløs for mennesker. • Kan bla. brukes til båt, skip, biler, sikringsskap og servere. • FM200 gassen er ikke giftig. • Slukker A, B, C og E branner. • Kan installeres der det er liten plass

bottom of page