top of page
Adgangskontroll gir full kontroll
på hvem som kommer og går
Adgangskontroll
Med elektronisk adgangskontroll får du full oversikt over når og hvor dine ansatte, leverandører eller gjester har tilgang til i din bygning, områder eller rom. Trenger du et lite, enkelt eller et mer omfattende adgangskontroll system? Vi hjelper deg uansett størrelseforhold.
-Små og store oppdrag
Vi har siden vår oppstart i 1989 utført små og store låsesmed oppdrag i Rogaland. Så om du enten trenger hjelp med en nøkkel-kopi eller om du skal skifte ut låsene i et helt borettslag, kan du med fordel kontakte oss. 

Hvem bruker adgangskontroll?

De fleste små eller store bedrifter, kommunale eller statlige institusjoner kan ha nytte av et adgangskontroll system. 

I fleste tilfeller brukes et adgangskontroll-system for å få større kontroll på hvem som skal ha adgang til de ulike byggene, rommene eller områdene. Det brukes også ofte tidsbestemt adgang til de forskjellige adgangsbegrensende områdene. F.eks. så har ikke vaskepersonell nødvendigvis behov for adgang til et område utenom noen timer på morgenen eller kvelden.

Door access control - young woman holdin

Vi leverer også alarmløsninger med adgangskontroll

Fordelen med å velge en alarmløsning med adgangskontroll funksjonalitet er at du og dine ansatte også kan få muligheten til å betjene alarmen samtidig som du betjener f.eks personal døren. En slik løsning gjør at du kun trenger å forholde deg til et program hvor du bestemmer hvem som skal ha rettigheter til dine dører og hvem som skal rettighet til å betjene alarmen. Dette kan også tidsstyres. F.eks så kan du bestemme at det kun er daglig leder og assisterende daglig leder ha mulighet til å betjene alarmen i helgene.

Hvordan virker adgangskontroll?

Når du får en nyansatt, leverandør eller vaskehjelp utleverer du en adgangs-brikke eller adgangskort som har et unikt nummer. Nummeret i kortet eller adgangs-brikken registrerer du i adgangskontroll systemet(pc eller app). Når du har lagt inn kort nr., navn på ansatt og pin kode velger du selv hvilke områder personen skal ha adgang til, og i hvilke tidsrom/dager personen skal ha adgang. 

Om personen mister kortet/brikken sletter du lett hele adgangen fra systemet. Om du ønsker adgangskort med bedriftens logo/design og eventuelt med bilde av ansatt, kan du bestille dette hos oss. Vi produserer da dine bestilte adgangskort etter hvert som du bestiller de. 

Noen av systemene vi tilbyr:
  • Vanderbilt/Bewator

  • Paxton

  • Jablotron(enkel)

Om du ønsker at vi skal komme på en uforpliktende befaring hos din bedrift, kontakter du oss HER eller ringer 51461190
bottom of page